Training Ekiden Oisterwijk

Op 4 juli organiseert de organisatie van Ekiden Oisterwijk samen met Taxandria Atletiek een training voor iedereen die is ingeschreven voor de Ekiden. Deze training is gratis, voor zowel Taxandria leden als niet-leden.
Er wordt gestart op de atletiekbaan in Oisterwijk (vennelaan 7) om 19:45 (verzamelen rond 19.30). De training vindt deels plaats op het parcours van de Ekiden en deels op de atletiekbaan van Taxandria. Er wordt dus een gedeelte van het parcours verkent. Dit is een goede manier om nog even wat teamspirit te kweken voor de Ekiden op 8 juli! Je hoeft je niet aan te melden voor deze training.
Hopelijk tot 4 en 8 juli!

Ekiden Oisterwijk 8 juli 2017

Ekiden OisterwijkOp 8 juli zal in Oisterwijk op sportpark de Gemullehoeken een uniek evenement georganiseerd worden: een Ekiden. Een Ekiden is een Japanse estafettemarathon waarin teams van 6 lopers afwisselend een 5, 10, 5, 10, 5 en 7,195 kilometer lopen om zo de volledige marathonafstand af te leggen. De organisatie is ondertussen druk bezig om het evenement tot een waar spektakel te maken. Ben jij tijdens het lezen enthousiast geworden? Vraag dan aan je familie, vrienden, sportmaten of zij een team willen vormen! De inschrijving opent binnenkort.