Alle foto’s zijn on-line!

Alle fotorolletjes zijn inmiddels ontwikkeld en heel veel mooie foto’s van de Ekiden Oisterwijk 2019 van zaterdag 22 juni staan inmiddels op deze website. Je vindt de foto’s in 3 delen in het hoofdmenu. Met veel dank aan onze fotografen Frances Cassidy, Kees Goverde en Jan van der Pennen.

Be prepared!

De laatste week voorafgaand aan de Ekiden Oisterwijk 2019 is aangebroken! Zorg ervoor dat je goed bent voorbereid. Houd ook de weersvoorspelling in de gaten en denk aan passende kleding, zonnebrandcrème, muggenspray, etc. We zien je graag aan de start op zaterdag 22 juni aanstaande!

Massage voor Ekiden deelnemers op 22 juni!

Ook tijdens deze editie van de Ekiden zullen 2 massagepraktijken belangeloos hun diensten aanbieden.

Het gaat om de praktijk Prevent en Sportmassage Karin Ketelaars

Deelnemers aan de Ekiden kunnen zich voor of na hun inspanning laten masseren. Dit biedt de lopers de mogelijkheid tot een prima voorbereiding of juist een optimaal herstel.

Ekiden mét BBQ vanwege 75-jarig jubileum

De Ekiden Oisterwijk 2019 staat mede in het teken van het 75 jarig jubileum van Taxandria Atletiek. Daar horen ook drankjes en versnaperingen bij. Tegen een kleine vergoeding is er op zaterdag 22 juni een aanbod aan onder andere koffie, thee, frisdrank en water, naast chips en diverse soorten koeken. Na afloop van de Ekiden start de BBQ voor leden en niet-leden. Deelnemende teams kunnen bij hun inschrijving aangeven gebruik te willen maken van de BBQ.

Training Ekiden op 5 juni om 19:30 uur

In de aanloop naar de Ekiden Oisterwijk 2018 op zaterdag 16 juni organiseert Taxandria Atletiek een voorbereidende training.

Deze gratis training vindt plaats op dinsdag 5 juni om 19:30 uur en is geschikt voor alle deelnemers aan de Ekiden. Of je nu de etappe van 5 km, 7,2 km of 10 km gaat lopen op 16 juni.

De training staat naast sportiviteit in het teken van sfeer proeven en parcours verkennen.

Zorg dat je een kwartier eerder aanwezig bent om alvast (rustig) een paar rondjes warm te lopen op de atletiekbaan van Taxandria Atletiek. Dat is ook de startlocatie van de training (Vennelaan 7 in Oisterwijk).

Kom samen met je teamgenoten. Dan kun je alvast teamgeest kweken.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Graag tot ziens op dinsdag 5 juni in Oisterwijk!

Ekiden Oisterwijk 16 juni 2018

Ekiden OisterwijkNa een succesvolle eerste editie in 2017 staat op  16 juni aanstaande de tweede editie van de Oisterwijk Ekiden op het programma. Opnieuw is sportpark de Gemullehoeken in Oisterwijk het decor voor dit hardloopevenement waarbij sportiviteit, teamspirit en gezelligheid samengaan. Een Ekiden is een Japanse estafettemarathon waarin teams van 6 lopers afwisselend een 5, 10, 5, 10, 5 en ten slotte 7,195 kilometer lopen om zo de volledige marathonafstand af te leggen. De organisatie is inmiddels druk bezig om het evenement wederom tot een succes te maken. Ben jij tijdens het lezen enthousiast geworden? Vraag dan aan je familie, vrienden, collega’s, sportmaten of zij een team willen vormen! De inschrijving is reeds geopend op www.inschrijven.nl.